fredag den 30. oktober 2009

Back in black



I aften skal jeg til cocktailparty hos en veninde. Det er sådan et rigtigt voksen foretagende, så jeg satser på elegant - i sort. Blusen købte jeg i Topshop til 179 kr den anden dag, elsker at den har rynker på overarmene, og strømpebukserne fra Wolford er en investment piece. Disse to fine sager skal kombineres med hæle og et sort pencilskirt i aften - og så måske en læderjakke - så jeg bliver rigtig elegant. Hav en dejlig fredag aften!

I'm just a love machine



Kunne du lide videoen, hvor Franz Ferdinand spiller en coverversion af Womanizer? Så skal du prøve dette! Arctic Monkeys' coverversion af Girls Alouds Love Machine. Det er smukt - og så er det endda en live version. Supergod måde at starte en fredag aften på!

Dagens inspiration: Rumer has it....


Jeg havde nok aldrig forestillet mig, at Bruce Willis' datter kunne være så elegant. Det er i hvert fald ikke fatters gener, der slår igennem (pun intended) for elegant, det er den godt actionman ikke. Det er til gengæld stilen her! Hvad jeg ikke ville give for at adoptere den fine Stella McCartney blondeblazer. Åh den er godt nok fin til smalle sorte bukser.
Det er samme sag, som Rachel McAdams har på - dog i stedet til nederdel. Og det bliver den ikke dårligere af.
Jeg må ud og lede efter en high street efterligning - hvis I ser en, så må I meget gerne skrive til mig :-)

torsdag den 29. oktober 2009

Vidunderlig vintage





En af mine yndlingsforretninger i London - i verden måske - er Absolute Vintage i Spitalfields. De har eftersigende Londons største skosamling, og du kan finde alt fra cocktailhatte til pelsfrakker, fra røde ankelstøvler til en little black dress fra 60'erne. Jeg kan tumle rundet derinde i timevis!

Og heldigvis så har de også en web shop, så man kan få fingre i nogen af deres fine ting. Så hvis du mangler en unik taske så kig forbi www.absolutevintage.co.uk

Womanize me!



Torsdagsdans!!! Elsker Franz Ferdinand - jeg mener, kan man andet???

Tak til Astrid P http://haarnaalen.blogspot.com/ for tippet!

Reiss to the challenge




Da jeg for nogle år siden boede i London, stiftede jeg bekendtskab med det formidable tøjmærke Reiss. De laver elegant, brugbart tøj, der kan holde i flere sæsoner. Elsker at deres fokus er på stil, ikke på trends, og at de er så gode til at lave understated sexy. Man kan desværre ikke få mærket i DK, så når jeg er i London, går jeg altid helt amok. Og så er der selvfølgelig Asos, som også kan hjælpe mig med at få stillet mit behov. Her er nogle styles, som jeg stærkt overvejer at smide i kurven lige nu!

Dagens inspiration: Se min frakke, den er gul som solen


Hatten af for den helt fantastiske jakke! Jeg ville selv ligne l-rt i den vilde farve, men åh hvor jeg beundrer det cool look!

Billede fra Grazia

Kate Moss for Topshop


Så går det løs igen med Kate Moss for Topshop. Mon ikke den skønne model-turned-designer har kreeret nogle gode bud på julefrokost outfits? I hvert fald er der helt sikkert wow-effekt over den kjole, som hun selv fremviser på billedet!

onsdag den 28. oktober 2009

Victorias kjole på Elle




Billedet ovenover demonstrer tydeligt, hvorfor Elle Macpherson fik tilnavnet "The Body". Men det er nu godt nok stadig kjolen, der virkelig fanger min opmærksomhed. Det er en af de meget populære kreationer fra Victoria Beckham. Og selvom jeg hader at indrømme det, så synes jeg, at den er SÅ fin. Det er lige præcis sådan en kjole jeg har brug for til de møder, som kommer til at præge min november måned. Og heldigvis har asos nogle gode kjoler, som har samme udstråling. Så mon ikke mit dankort bliver sat i sving? Den enkle kjole er fra Asos eget mærke, og kjolen med den fine halsudskæring er fra Oasis.

Dagens inspiration: Scarlett Johansson



Som oftest når jeg ser billeder af Scarlett Johansson, så er hun iført det helt store gallaskrud, og selvom det er smukt at se på, så giver det ingen inspiration til hverdagen. Det gør dette outfit til gengæld. Det er helt perfekt til en stille dag på kontoret - jeg skal helt sikkert ind og rode i mit klædeskab og se, om ikke jeg kan finde noget, der ligner!

tirsdag den 27. oktober 2009

Dagens fashion statement: Vivienne Westwood


"Fashion is very important. It is life-enhancing and, like everything that gives pleasure, it is worth doing well. "

"My son has followed fashion since he was a punk. He and I agree that fashion is about sex."

Har du 2579,99 kr til overs?


Så kunne du evt. bruge dem på denne lækre lædervest fra Reiss. Den er fundet på asos, og i mine dagdrømme har jeg den på udenover den sort/mørkegrå kjole med tights og et par rå ankelstøvler. Hvad ville du kombinere den med?

Dagens inspiration: 60'er stil og leopard


Hvem kan stå for Rosamund Pike og Carey Mulligan i 'An Education'? Leo-jakken og den hvide pelshat vil jeg dagdrømme om i dag!

Billede fra The Guardian

Knap frakken op!


Eller lad den være lukket! Den er bare så smuk, elsker knapperne, taljesnittet og den mørkeblå farve. Og prisen på cirka £70 er heller ikke dårlig. Lækkerbiskenen er fra River Island.

mandag den 26. oktober 2009

Lækker læder



Læder er dagens inspiration - det er en stærk trend i dette efterår. Jeg sidder lige nu og nyder den dejlige følelse af min yndlingslæderjakke, der doubler som cardigan her i efterår/vintersæsonen.

Kjolen og jakken på billede 1 er fra H&M
Bukserne på billede 2 er fra Tommy Hilfiger, støvlerne er fra Zara og skjorten er fra All Saints. Hvis du ikke kender fantastiske All Saints, så kan du finde mere om mærket på Presenting www.presenting.dk. Trine fra Presenting er nemlig også helt vild med mærket, som laver det vildeste rock chick tøj!

Biller fra The Guardian

søndag den 25. oktober 2009

Skal til Muse concert i morgen!!



Og jeg glæder mig helt vildt meget! Har elsket Muse siden jeg hørte albummet "Origin of Symmetry", og jeg håber, at de spiller nogle af numrene derfra i morgen. De må også meget gerne spille det fantastiske nummer "I Belong to You", som er fra deres nye album, og som er også er med på soundtracket til Twilight 2/New Moon.
Hør det her:
http://www.youtube.com/watch?v=X37CLb4_DB4

Billedet er af den Muse t-shirt, som jeg godt kunne tænke mig at snacke med hjem fra koncerten som en lille souvenir!

Billeder fra Muse.mu

En god måde at starte dagen på...


...ville helt sikkert være, at have en enkelt eller to af disse fine items på i morgen på arbejde. Er især vild med Skoene fra Camilla Skovgaard, og med nederdelen. Den er fra Whistles, og det er toppen og smykkerne forøvrigt også.

lørdag den 24. oktober 2009

Bløde læber uden parabener


Nu hvor efteråret har sat ind, så bliver mine læber simpelthen så tørre. Derfor er min lip balm helt uundværlig. Men hvilket en skal man købe? Det er jo en marked, hvor der er virkelig meget at vælge imellem.

Efter en grundig research har jeg besluttet mig for denne lip balm Biomimetic Perfect Lip Honey fra Ren. Den opfylder mine krav om, ikke at indeholder parabener, unødvendige parfumer og farvestoffer - men den koster også derefter. Måtte af med 140 kr i Magasin, og det er alligevel lidt pebret for en læbepomade. Men god det er den, og den dufter fantastisk!! Hvilken læbepomade kan du anbefale?

Dagens inspiration


Leopard er umuligt at undgå i denne sæson, så hvorfor ikke få all in ligesom her?
Billede fra Grazia

fredag den 23. oktober 2009

Knæk en hæl, køb en sko


Hælen på mine kære ankelstøvler knækkede under et stresset løb i Oslo lufthavn i tirsdags, og det er jo en glimrende undskyldning for at købe et par nye... Nu skal jeg bare lige finde ud af, hvad det skal være for nogen. Disse fra Carvela til £150 er et godt bud. Jeg er helt vildt med nitterne og spændet på hælen og med den fine plateau sål.
Fundet på guardian.co.uk, som netop har åbnet en fashion shop!

Dagens inspiration


Elsker bukserne med al den vidde, blazeren og converse. Det er androgynt på en rigtig fin måde! Vil have det hele!

Billede fra The Sartorialist

English rose... oops Lily!



Min ubestridte yndlingsmodel er den engelske skønhed Lily Cole. Hendes perfekte hud og fantastiske hår er simpelthen så smukt, hun ligner næsten en porcelænsdukke. Og så har hun altså ret god stil. Hun er ikke så grungy, glam-goth rock chick sej som fx Daisy Lowe eller Alice Dellal - til gengæld er hun feminin på en rigtig fin måde. Den perfekte engelske lady-to-be.

Red carpet billede fra Hello Magazine

torsdag den 22. oktober 2009

Klokken er...


...mange! i hvert fald mange ure!!!
Måske er denne Dolce&Gabbana halskæde god inspiration for et DIY projekt. Hvis man nu finder en masse ure i genbrugsbutikker? Hvad synes i?

Billede fra Vogue Italia

Sko eller kunst?


Tja, det er i virkeligheden ikke så vigtigt. Det er jo et par fantastiske sko, selvom de nok ikke er særligt nemme at gå i... Men man må jo lide for skønheden. Hvis man altså har råd, for sådan et par Louis Vuitton tingester er nok ret expensive.

Billede fra Vogue Italia

onsdag den 21. oktober 2009

Dagens inspiration


Elsker sort! Især når man ligesom her kombinerer materialerne, sådan at det ikke bare bliver sort-i-sort, men forskellige nuancer, som komplementrer hinanden. Og hvis jeg måtte stjæle én ting fra dagens inspiration, så skulle det være bukserne. Nej hvor ser de bare bløde og lækre ud.

Billede fra Grazia Daily

Dagens inspiration


Elsker elsker elsker det lidt geeky men stadig professionelle look. Og jeg vil have hendes sko!

Billede fra Grazia

How to walk in high heels



Det er jo et af livets store spørgsmål. Husker tydeligt de første par gange, jeg sneg mig i et par hæle og stavrede omkring som en girafunge på coke. Det var ikke noget kønt syn...
Derfor er det godt, at Camilla Morton for et par år siden kom på banen med sin geniale bog, der kan give svar på nogen af livets store spørgsmål. Fx hvordan man kan imponere en date med sin viden om rødvin. En basic instruktion i, hvordan man sammensætter en god playliste eller et godt klædeskab. Og så har den forord af John Galliano - hvor blæret er det lige?
Jeg har haft den på stående på boghylden i nogle år og bruger den som opslags- og inspirationsværk, og den har da opklaret en del spørgsmål for mig. Fx ved jeg nu meget mere om champagne og om kortspil.

mandag den 19. oktober 2009

I love rock'n'roll!



Drømmer om jeans med nitter og en lækker t-shirt! Lidt ligesom disse jeans fra asos.com til kun £50, og denne skønne tee fra Alexander McQueen hos matchesfashion.com til £160. Det er godt nok lidt pebret for en t-shirt, men mon ikke man kan finde noget, der ligner til en lidt billegere penge? Faktisk synes jeg, at Zara ofte har fine t-shirts med print. Hvor finder du dine?

søndag den 18. oktober 2009

Mandag morgen på kontoret...






Kender I også det med, at det er virkelig svært at finde tøj, der er passende at have på på arbejde, men som man samtidig føler sig lækker og velklædt i? Nogle morgener er det et puslespil, som er næsten umuligt at få til at gå op. Især hvis det regner, og man skal transportere sig selv fra hoveddøren til kontoret uden at komme til at ligne en fra Roskildefestival.
Her er lidt inspiration til de af jer, der ligesom jeg, skal se voksne og seriøse (gab) ud på arbejde :-)

Skjorten og tasken er fra Reiss, bukserne fra Day Birger et Mikkelsen.
Kjolen er fra Rocha.Johan Rocha hos Debenhams, bæltet er fra Oasis og skoene er fra LK Bennett.

Billeder er fra timesonline.co.uk

Dagens inspirationsbillede


Dagens inspirationsbillede. Ville elske at have Natalie Hartleys outfit i mit klædeskab. Især bukserne. Har en lædersag, der ligner hendes jakke, men jeg er stadig på jagt efter de perfekte bukser til at gå vinteren i møde med. Kender I det?

Billede fra timesonline.co.uk

lørdag den 17. oktober 2009

Pretty in pink



Hatten af for Lily Allen. Den pige er virkelig ikke bange for at lyse op i landskabet! Er ikke sikker på, at jeg selv ville krybe i den pink sag, og nederdelen er nok lidt for harlekin til mig, men jeg giver hende point for mod og opfindsomhed.

Lily Allen lights up the night in pink.

Picture from grazia.com


Efterår i København


Sidder lige og kigger igennem billeder fra de forskellige fashion weeks. Den her hoved himstergims fra Alexander McQueen kunne virkelig være praktisk, når det nu er efterår i Kbh.


The Alexander McQueen head thingie would be perfect for the Copenhagen autumn.

En ordets mand

"It's a fashion show and there are clothes … They are clothes that we put together and send them out in an exaggerated fashion, to hopefully tickle and delight our audience ... This was not a cerebral collection."
Marc Jacobs om sin nyeste kollektion for Louis Vuitton
www.guardian.co.uk

Marc Jacobs on his newest collection for Louis Vuitton

Sæsonens læderjakke


....kunne meget vel være denne fine sag. Den koster kun 205 EUR, hvilket er lidt over 1500 - slet ikke galt for en lædersag. Især ikke når den er så feminin, er sikker på, at den er meget meget lækker på.


Kan købes på http://www.warehouse.co.uk/ - en glimrende webshop.


Fantastic leather jacket from Warehouse

Hvis jeg ikke lå hjemme med ondt i halsen...






...så skulle jeg have det her på i byen! Eller i hvert fald noget der lignede - ellers ville jeg nok overtrække kontoen temmelig kraftigt... Er især vild med tasken, detaljerne er så fine. Også meget smart at må ikke så nemt tager den / mister den i kampens hede, på grund af "ringene".

Kjole Balenciaga £845 Taske Alexander McQueen £895 Sko Belle by Siergerson Morrison £225
Alt fra matchesfashion.com

If I was going out tonight, I would love be wearing this!

Hvidt er det nye sort


I hvert fald når det kommer til lækkert luksus til hjemme-hygge. Hvor ville jeg ønske, at jeg havde den disciplin/det overskud, det kræver at have en hvid badekåbe. Desværre er jeg en ren katastrofe, når det kommer til hvidt... Jeg spilder altid - det er næsten, som om at jeg tiltrækker pletter. Oh well. Indtil jeg lærer det, må jeg holde mig til farvede badekåber.
Billedet er taget på Marylbone High Street, London
White is the new black. I rest my case.
Piccie from The White Company at Marylbone High Street, London


Kan stil være en hobby? Tja hvorfor ik'?

Det er gået op for mig, at jeg er afhængig. Af modeblogs. Måske fordi jeg er lidt for glad for overspringshandlinger. Måske fordi jeg eeeeelsker tøj og sko og accessories. Måske en blanding af begge dele. Og nu springer jeg ud i det. Jeg skal have min egen blog, oh yes. Så here goes nothing. Så må vi se, hvad der sker. Velkommen til.