mandag den 28. december 2009

Mine danske yndlingsblog i 2009...


...er Presenting!

Prøv Presenting på www.presenting.dk

Best of 2009 - fashion



Så fortsætter jeg, hvor jeg slap i går med min egen personlige best of liste for 2009. Og dagens emne er fashion. Så for at gøre en lang historie kort:


Yndlingsdesigner 2009 / Fave desginer 2009:
Erdem

Must-have item 2009:
Over-the-knee støvler

Smukkeste model 2009 / Most amazing model 2009:
Rosie Huntington-Whiteley

søndag den 27. december 2009

Best of 2009 - music

Yndlingsnummer i 2009 - favourite track in 2009:

Best of 2009 - film




Inspireret af at vi er ved at nærme os afslutningen på 2009, sa kommer hun mine helt personlige og subjektive bud på årets bedste Ting og Sager. Hvad mener du?

Årets film - film af året:
"Revolutionary Road"

Årets skuespillerinde - Actress af året:
Kate Winslett

Årets Skuespiller - Actor af året:

Baseret på at virke:
Phillip Seymour Hoffmann (i "Doubt")

Baseret på udseende:
Robert Pattison

Årets hit på den røde løber - røde løber se af året:
Evan Rachel Wood

2009 er snart forbi, og i anledning af det Kommende år, hun er mine vindere i 2009! Hvad er din vinderne?

Servicemeddelelse: Acne Belville på udsalg!


Jeg har jo tidligere voteret for at Acne Belville er mere cool end den ellers meget populære Atacoma model. Og nu har Asos sat skønhederne på udsalg - de er nedsat fra4,060.22 til 2,436.13. Stadig dyre men dog til at komme i nærheden af.

Acne Belville is on sale at Asos - they are still expensive at 50% off but they are also stille absolutely gorgeous.


The Libertines - What Katie Did



Shoop shoop!

lørdag den 26. december 2009

French fashion fairy - Audrey Tautou




Hun er simpelthen Så fin og elegant, sa ufatteligt feminin på en alfeagtig gjort. Jeg er vild med Hendes enkle, simple stil, og med at hun Altid ser 100% fransk ud. Det er et udefinerbart ser, som bare udstråler parisisk finesse.

I like the simplicity and utter Frenchness of Audrey Tautou's style - she oozes parisian refinement!

tirsdag den 22. december 2009

Så er der udsalg på matchesfashion.com!




Så er der udsalg på www.matchesfashion.com og her er det outfit jeg gerne ville shoppe - men som jeg ikke på nogen måde har råd til, ikke engang når det er på halv pris... Men drømmene, de er gratis.

Chloé Over-the-knee støvler nu £668.00

Stella McCartney kjole nu £628.00

Helmut Lang læderjakke £748.00

The sale is on at www.matchesfashion.com and this is the outfit I would love to shop - if only I could afford it... But even at 50% off I can only dream of these lovely pieces.

Style inspiration: Cool Kelly


Kan I huske The Osbournes? TV-serien om Osbourne familien, hvor Kelly Osbourne mildest talt var en bratty teenager med dårligt manerer, dårlig attitude, dårlige vaner og dårlig stil? Det er længe siden nu, og der er sket meget siden. Blandet andet har hun hostet Project Catwalk (engelsk project runway), og hendes egen stil har ændret sig radikalt. Jeg er helt vild med hendes stil på dette billede. Den er kæk men klædelig, og jeg er ret misundelig på hendes læderjakke og feminine peeptoes, det er en god kombination.

Remember The Osbournes? The reality series in which Kelly Osbourne came across as a bratty teenager with little sense of decorum or style. Well a lot has happened since and see where she is now. On the picture here she looks stunning in a relaxed yet rock-chich style that suits her really well. I especially love her jacket and her peeptoe shoes.

Style Inspiration: Lady Nicola





Lily Allen har kaldt hende grim, og den kulørte presse i England har til tider været ret hård ved hende, men jeg synes, at Nicola Roberts fra Girls Aloud fortjener point for sin stil! Hendes røde manke er den perfekte accesories til de edgy outfits i klare farver, som hun ofte fremviser - hun er lady like på den cool måde. Mere af det!

I applaud Nicola Roberts from Girls Aloud for her great sense of style. Her red mane is the perfect accessory to the edgy outfits in clear colours that make up her lady like style.

mandag den 21. december 2009

OK Go - Shooting the Moon



Et skønt vinterhit - fra New Moon soundtracket - jeg synes, at det passer helt fantastisk til snelandskabet udenfor!

A wonderful track that perfectly accompanies the winter wonderland outside!

Winter wonderland = cold cold Christmas


Der kan vist ikke være delte meninger om, at det er fantastisk smukt, når det danske landskab er dækket af en hvid snekappe, som er helt uberørt og funkler i solen. Sådan så Danmark ud, da jeg sad i et DSB tog til Jylland i weekenden. Det var uendeligt smukt - men også vanvittigt koldt. Så jeg satte stor pris på min smukke, kære vinterjakke. Jeg købte den i Max & Co i Rom i september, hvor det var 30 grader varmt. Det var ærligt talt temmeligt svært at forestille sig, hvordan man ville få den brugt, når det var så varmt, at det eneste man havde lyst til var at spise is på den spanske trappe... Men frakken kom med hjem, og det er jeg godt nok glad for nu!

Denmark is beautiful like a fairytale country when it is covered in pristine snow - but it is so cold! I really appreciate my wonderful winter coat that I got in Rome this summer. It is from Max & Co and I love it!

Maxidress


Jeg er ret vild med maxi kjoler. Det er sådan en flot og imponerende silouette, som er sexet men samtidig tildækket. Rihannas og J-Los kjole er vildt cool, men jeg ville dog ønske, at Rihanna havde slappet lidt af med accessories, det er over the top på den lidt uheldige måde, synes jeg. Kjolen er dog i top! Sådan en vil jeg gerne have til sommer!

Love maxidresses - especially this graphic one worn by Rihanna and J-Lo. I wish that Rihanna had scaled down on the accessories though. It's over the top on in the bad sense, I think...

Billede fra Heat

Hvor har du været?


Undskyld at jeeg har været væk i nogle dage - det skyldes ikke kun juletravlhed men også massive IT-problemer. Jeg er på ingen måde IT-whizz, så det krævede virkelig at jeg satte gang i de små grå hjerneceller, for at få problemet løst. Men nu er jeg tilbage ved tastaturet :-)

Sorry for my disapperance. I have had massive IT issues that took me a while to resolve but now I'm back :-)

torsdag den 17. december 2009

Og nu vi er ved vintage - et Ebay buy!


Min ebay afhængig fører til ret mange gode køb, og enkelte som bare ikke er gode overhovedet. Et af dem som jeg har været vildt meget i tvivl om, ankom i lørdags og så var tvivlen væk. Det er nemlig den mest perfekte, velholdte kaninpels. Som er vintage uden at være konet, og så er den varm varm varm. Det er virkelig et hit, når man fryser ude i snebeklædte København.

Got myself a vintage fur on ebay and I love it. It keeps me warm even though Copenhagne is covered in snow.

Posh Girl Vintage = luksus!



Jeg elsker rigtig fint vintage tøj, der har en historie at fortælle, og som har en stil, der hører til i historiebøgerne. Det er der bare noget helt specielt over! Desværre er der temmelig langt mellem de gode vintage fund i min lokale Røde Kors, men så er det jo godt at nettet også har vintageforretninger og ikke kun asos etc. En af de rigtig gode er denne sag: Posh Girl Vintage - www.poshgirlvintage.com.
Her kan man finde de vildeste 50'er kjole, 70'er tunikaer og alt mellem himmel og jord i tilbehør og tøj. Det er en fest at surfe derinde. Jeg faldt over en skøn 40'er kjole med matchende bolero. Den er simpelthen utrolig fin med masser af skønne detaljer. Desuden er jeg blevet lidt vild med en make-up box fra 60'erne, som ville være perfekt at have sine tøseting i, når man rejser!
Mon ikke du også kan finde noget?

Have you visited Post Girl Vintage - www.poshgirlvintage.com?
It is a great place to find all sorts of little wonders such as a black and white gingham dress with a matching bolero or a little makeup box from the 60's!

onsdag den 16. december 2009

Åt kotyr



Haute couture kan bare noget. Det er ikke mode eller tøj, det er (oftest)kunst, der tilfældigvis vises frem på en (alt for tynd) model i stedet for på et museum.
De fantastiske hvide og råhvide kjoler på det ene billede er fra Chanel, læderkjolen og den hvide sag på det andet billede er fra Versace.

Haute couture is not fashion - it is art that is incidentally displayed on a stick-thin model instead of in a museum.
The two white beauties in the one picture (the dresses, not the girls) are from Chanel. The leather gown and the white slinky thingy are from Versace.


Billeder fra The Times

tirsdag den 15. december 2009

Style inspiration: Trenched up and ready to go


Jeg er helt vild med dette klassiske look. Har lyst til at rykke direkte til ebay og få nallerne i en Burberry trench. De opsmøgede jeans og skoene sætter bare prikken over i'et, og jeg er helt vild med den unge dames hårfarve. Hvis jeg måtte se lige præcis afslappet lækker ud på den måde i dag, så ville det ikke være så dårligt!

I love this look. A classic Burberry trench just never goes out of fashion, especially when combined with jeans and boots like here!

Billede fra Grazia

Tracey Emin: Strangeland



Tracey Emin er en anerkendt Britisk kunster, som bruger sine egne historier i sin kunst. Hun udstiller sig selv i sine værker og er ikke bange for at fortælle ting om sig selv, som andre måske hellere vil holde hemmeligt.
Hun har skrevet en fantastisk selvbiografi, Strangeland, der er en samling af snapshots fra hendes liv. En barndom i Margate, ungdom rundt om i England og i Tyrkiet. Hun er et fascinerede bekendtskab, hvis tanker ikke fungerer helt som alle andres, og jeg kan klart anbefale at læse Strangeland - det er en smuk oplevelse.

Read Strangeland by Tracey Emin, it is a great book about one woman's road to becoming an acclaimed artist.

fredag den 11. december 2009

Jeg drømmer om Rick Owens


Mmm... Ebay er et farligt sted. Man skal virkelig passe på, at man ikke får tømt sin konto... Lige nu sidder jeg og dagdrømmer - savler nærmest ned i tastaturet over denne fantastiske silkesag fra Rick Owens. Men uha uha den er ikke helt billgt. 435 pund for 100% silke med smuk hals og lommer.

Am drooling over this Rick Owns silk dress on Ebay but at 435 pounds, the dream will never come true...

Julefrokostkjole - in my dreams



I morgen skal jeg til tøsejulefrokost, og aftalen er, at vi skal dullles op! Oh yes, der skal ikke holdes igen på højden af hæle eller spares på glimmer make-up. Det bliver the full works. Derfor ville jeg også herregerne have en af disse fine kjoler på - enten den sexy fra All Saints eller den mere frække flæse-sag fra Acne. Men det kan der desværre ikke blive penge til i denne omgang, så må nok klare mig med det jeg har... snøft

Going to a girls' Christmas party tomorrow and would love to wear the sexy bandeau dress from All Saints or the cool ruffly thing from Acne. Don't have the money though...

Brilleabe




I onsdag var jeg til quizaften på en bar på Nørrebro med en nogle veninder. Vi har allesamen fine videregående uddannelser, læser aviser etc etc. men vi fik så mange klø. Måske var det bare ikke lige vores emner, måske var vi uheldige. Måske går det bedre næste gang, hvis jeg tager et par supercool briller på, der får mig til at ligne en, der tilbringer mere tid på biblioteket end i baren. I så fald vil jeg rigtig gerne have sådan et fint par fra Marc Jacobs eller et par klassiske YSL'er. Det ville altså være lækkert!

Was utterly humiliated in a pub quiz the other day - maybe I'll do better next time if I look like someone who spends more time in the library than in the bar. So maybe I should get a pair of cool glasses?

torsdag den 10. december 2009

British Fashion Awards


Jeg er ikke sådan voldsomt interesseret i awards shows, men British Fashion Awards - you gotta love that!! Burberry fik en meget fortjent award for bedste designer brand, og der var også en æresaward til Kate Moss. Model of the year prisen gik til en pige, som har haft rigtig meget succes på det seneste, nemlig Georgia Jagger.

Model of the year: Georgia Jagger!

onsdag den 9. december 2009

I'm in the mood




Jeg eeeeeeeeeeelsker webshops, og jeg har lige fundet en ny, som bare er alletiders. Den har masser af ting, som man ikke har brug for, men som man bare MÅ eje. Den hedder www.moods.dk og efter at have surfet rundt derinde og kigget på alverdens fine dimser, faldt jeg over den helt fantastiske laptop taske af bøffellæder. Helt perfekt når man skal have computeren med på arbejde. Og toppen af 100% silke med de fine små knapper? Ren luksus. Lige noget for mig. Derudover kan man få masser af sjove gaveting fx det fine Chihiru bloklys!

I have fallen in love with the webshop www.mooods.dk where you can get stuff to suit any mood!

tirsdag den 8. december 2009

Min egen zoologiske have



I julegave ønsker jeg mig af den kære julemand min helt egen zoologiske have. Af Züny dyr. Hvis ikke du kender dem, så kig forbi http://www.zuny.info eller smut i Illums Boligshus og stift bekendtskab med de små nuttede dyr. De er lavet af PU leather, og de er så fine som brevholdere eller pynt. Jeg er solgt. Mine yndlings er æslet, zebraen, hesten og elefanten, men kængudyret er nu også kær

I want my own zoo. Dear Santa, please let me have a Züny animal for Christmas.

søndag den 6. december 2009

Ebay buy: Whistles kjole i jersey


Jeg har lige købt denne fine lille sag fra Whistles til 110 kr inkl porto på ebay. Mon ikke det viser sig at være et godt køb? Jeg er i hvert fald ret vild med den - især fordi den er lavet i et materiale, jeg er meget glad for: grå jersey.

Got this for next to nothing on ebay. I think it'll prove a great buy!

How NOT to do rock chic!


Do not try this at home!

torsdag den 3. december 2009

Fra catwalk til klædeskab: Dolce & Gabbana



Har du stadig ikke fundet julefrokostkjolen? Så lad dig inspirere af Dolce & Gabbanas skønne blå kjole, og køb den fine midnatsblå sag fra Oasis. Den fås på asos.com, og med et sort bælte eller en sort sløjfe i taljen, er den perfekt.

Still looking for a Christmas party dress? Let yourself be inspired by the wonderful Dolce & Gabbana and get this little blue number from Oasis.

Fra catwalk til klædeskab: Balmain



Sad lige og kiggede nogle af billeder fra fashion week i Paris igennem igen. Der var så mange fine ting, og heldigvis er der nogen ude i fashion land, som lader sig (kraftigt) inspirere. Det kommer der lige et par indlæg om.
Det skønne outfit med de skarpe skuldre er fra Balmain, som virkelig har stået for de ikoniske skuldre, som bl.a. Rihanna er vild med i denne sæson. Bukserne er jeg vild med, de ser både comfy og cool ud. Det inspirerede outfit er fra Alice Palmer og fundet (på udsalg!) hos asos.com


Had a look at some of the pictures from Paris Fashion Week. So many beautiful clothes and luckily a lot of people out there in fashion land are (heavily) inspired by the runway shows.The great outfit from Balmain has this season's iconic Balmain shoulders and Balmain inspired jacket is from Alice Palmer found at asos.com

Wrap up warm


Jeg er lag-på-lag typen med en kropstemperatur, der hele tiden skifter. Så er det for koldt, så er det for varmt. Derfor elsker jeg store cardigans, som ikke ligner noget fra Whams "Last Christmas" video eller noget fra afterskiing i tyskland. Den her fra Reiss er genial. Men garanteret også for dyr... 0h well sådan er det, klæder koster.

My body temperature is completety unreliable, one minute I'm cold, the next I'm hot. Therefore I'm the layering kind of girl. And I love this bulky cardigan from Reiss, it would do wonders in my wardrobe.

www.reiss.co.uk

Hvis bare der ikke havde været en fotograf...


...så ville denne model nok have været lidt mindre pinligt berørt. Hun lavede et ret imponeret stunt ved et Herve Ledger modeshow, og nu går billedet verden rundt. Hvor er jeg taknemmelig for, at der ikke er nogen fotografer, som fanger billeder af mig, når jeg får lidt for høje hæle på og vakler rundt som en babygiraf.

This must be embarrassing. Not only does she make a spectacular fall in front of an audience at a Herved Ledger fashion show, the picture now tours the world. Well, at least she wearing panties...

tirsdag den 1. december 2009

In the bag: neglelak og merino



Fik shoppet lidt den anden dag - både i real life og på nettet. I H&M købte jeg den lækre strikkede sag i en dybblå merinould. Den kostede 249 og er vildt god til et par jeans. På ebay fik jeg den pink Essie neglelak Big Spender (meget passende titel)!

Have done a bit of shopping - in real life and online. The knitted blouse is from H&M and the pink Essie nail varnish is called Big Spender (very appropriate for me!)

What would Jackie do?




I går skrev jeg et indlæg om bøger, der giver råd og vejledning om stil og elegant livsførsel ud fra konceptet "hvad ville Audrey Hepburn gøre?". De er dog ikke de eneste indslag i genren, så her er lidt flere fra samme skuffe:

"What Would Jackie Do?" af Sue Callaway - om hvordan Jacqueline Kennedy Onassis ville tackle moderne liv.

"The Gospel According to Coco Chanel: Life Lessons from the World's Most Elegant Woman" af Karen Karbo - titlen siger det hele.

"How to Hepburn: Lessons on Living from Kate the Great" af Karen Karbo

"Kate Moss: Style" by Angela Buttolph


More books on looking and living fabulously - what Jackie, Coco, Katherine and Kate would do!