fredag den 29. januar 2010

Kate Moss designer tasker for Longchamps



Kate Moss har indgået et samarbejde med firmaet Longchamps om at designe en kollektion af tasker. Kollektionerne kommer i butikkerne i februar/marts - det bliver spændende at se, om der bliver kamp om taskerne, eller om H&M og Topshops mange kendis-kollektioner har taget pusten fra den slags. Det tror jeg dog ikke...

Kate Moss has designed a collection of bags in cooperation with the company Longchamps.

Style inspiration: Irina Lazareanu


Irina L. er en af mine yndlingsmodeller. Ikke nok med at hun er skøn på billeder, hun har også fantastisk stil. Jeg er vild med, hvordan hun mikser det drengede med de brede bukser og hatten med en rød læbestift, der skriger kvinde. Hun er skøn!

Irina L. is one of my favourite models. She is a style icon and I love the way she mixes the boyish with a red lipstick!

Pictures from Altamira
http://altamiranyc.blogspot.com/2010/01/irina-lazareanu-marilyn-paris.html

torsdag den 28. januar 2010

Inspired by Chanel




Karen Millen long dress £299
Asos tiered dress £38
French Connection heels £110

All found at Asos.com!

onsdag den 27. januar 2010

Trench coats - til overkommelige priser



Var et lille smut forbi asos.com for at se, om jeg kunne finde noget, der mindede om den fine trech fra Burberry. Her er nogle af mine bud.

Swing Mac fra asos til £60 - Reiss trench £123

Had a look around asos.com to see if I could find something along the ilnes of the Burberry trench. The Reiss one is my favourite.

Chic and Chanel




Karl Lagerfeld's spring/summer 2010 haute couture collection for Chanel in Paris

Pictures from The Guardian - www.guardian.co.uk

Vanity Fair



Og her tænker jeg ikke på filmen, men derimod på bladet. Overvejer nemlig at kaste penge efter et års abonnement på Vanity Fair. Jeg har også overvejet Tatler, men Vanity er bare lige lidt mere oomph! Ved I, hvad jeg mener? Jeg læser ellers ikke særligt ofte blade/magasiner. Mest indretningsblade og et enkelte sladderblad, når jeg er i England (deres er så meget mere underholdende end vores!!) Men jeg kunne altså godt blive fristet af at få Vanity Fair banket i postkassen en gang om måneden...
Hvad læser I?

I'm tempted to throw money after a yearly description on Vanity Fair. Considered Tatler, but I think I like Vanity better... it somehow has more oomph! Doesn't it?
What do you read?

tirsdag den 26. januar 2010

Trench trend



Selvom det i dag er ned til minus 17 grader (og hvad sker der lige for det?!? Nu stopper det altså), så kan man jo godt glæde sig til det bliver forår. Og det gør jeg. En af de fine ting, jeg rigtig gerne vil have til forår, er en lille fin trench coat. Helst fra Burberry Prorsum, men realistisk set nok fra et lidt mindre pricery mærke. Den skal være sandfarvet, for jeg har allerede en sort, og så skal den ikke være alt for lang. Jeg er nok mest til den meget klassiske trench, og gerne kombineret med en kjole, som på billedet, end til den funky syrenlilla version, som Emma Watson har på i print ads for Burberry Prorsum. Hvad synes du?

I can't help looking forward to spring. I'm looking forward to putting my fut coat in the closet and putting on a trench coat instead. Preferably a cute little number by Burberry Prorsum but realistically something a little less pricey...

Style inspiration: spot the leopard spots


Fantastisk outfit!! Jeansne er jo for cool, og frakken kan man kun elske. Meget meget stylish lady! Billedet er fra The Stylespotter

This outfit is so cool! I especially love the jeans and the spotted faux fur coat! The picture is from The Stylespotter

mandag den 25. januar 2010

Jeg er vred!! Furious!



Jeg er vred. Faktisk summer jeg inde i mig selv af arrigskab, og grunden til dette er et helt fantastisk indlæg fra SidneyLise http://www.sidneylise.com/ (som forøvrigt er en genial blog!)
Her skriver Isabel om fænomenet Fashionministeriet http://fashionministeriet.dk/index.html Der er tale om en skandaløs hjemmeside, som sælger varer fra Asos http://www.asos.com/ til overpris. Mere end overpris faktisk - til 5-6-7 gange så høje priser. What the f-ck?!?! Det er jo latterligt. Så spread the word, Fashionministeriet begår den ultimative fashion crime, de snyder og svindler. Og dommen er klar: de er dømt ude!!

I'm furious!! I just read a great post at SidneyLise http://www.sidneylise.com/ about the Danish web site Fashionministeriet http://fashionministeriet.dk/index.html that resells Asos stuff at 5-6-7 times the price!! That is just daylight robbery!!

Billeder fra SidneyLise http://www.sidneylise.com/

fredag den 22. januar 2010

Med eksprestog til Shanghai




Sensuelle Marlene Dietrich iført overdådige outfits spiller rollen som Shanghai Lil. Jeg vil ikke skrive mere - billederne taler for sig selv.

Beautiful Marlene Dietrich oozes sensual femininity in her fantastic garments as she play Shanghai Lil. I won't go into anymore details - the pictures speak for themselves.

Pricesless





Vi ved det jo allesammen godt - franske kvinder har et gen for stil, som vi andre bare ikke er født med. Franske kvinder er elegante, sofistikerede, de har je ne sais quoi. Et glimrende eksempel på dette er Audrey Tautou, der har en helt speciel stil i alle sine film, hvad enten hun spiller erotoman eller Coco Chanel. I Priceless er hun en golddigger, der lever af de mænd, som køber hendes selskab. Derfor er hendes garderobe også sexet - men på den franske måde, ikke den slutty måde. Det er den perfekte film at se, før en tur til Rivieraen - sommerlige coctailkjoler og chignons.

French women have that je ne sais quoi that is impossible to fake. They are seemingly born with an innate sense of style! An example of this is Audrey Tautou who in Priceless pays a golddigger living off various men. Her wardrobe is sexy but sleek. This is the movie to watch before a trip to the French Riviera.

onsdag den 20. januar 2010

Sailor Chic


Sådan der! Det er sailor chic! Bye bye Skipper Skræk og hello Dolly! Chiara fra Blonde Salad http://www.theblondesalad.com/ har gjort det igen, den pige er simpelthen for cool. Hvis du ikke har besøgt hendes blog før, så er det bare om at kigge forbi, hun er en stjerne.

That's it! That is sailor chic! Bye Bye Popeye and hello Dolly! Chiara from Blonde Salad http://www.theblondesalad.com/ has done it again. That girl is so cool - and if you haven't had a peek at her blog yet, go ahead now. She's a star!

Nye diesel jeans i mit skab




I forbindelse med vinterudsalget er to nye par Diesel jeans flyttet ind i mit skab. Jeg elsker Diesels jeans, deres pasform er bare god til mig, men for dælen hvor er de da dyre til daglig. Så derfor forkælede jeg mig selv med to par, nu da de var på udsalg. Det ene par er et par Louvely (dem med lidt plads i benene), og det andet par er et par Matic skinny jeans. Elsker dem begge allerede. Louvely er blevet spottet på La Moss, og selvom mine er en enkelte størrelse eller to større (okay måske snarere ti størrelser større...), så håber jeg, at de er ligeså godt ved mine ben, som de er ved hendes!

I bought two pairs of Diesel jeans in the winter sales: a pair of bootcut Louvely and a pair of skinny Matic. I love them both! The Louvelys have been spotted on the legs of La Moss and I hope that even though mine are several sizes larger than hers (both the legs and the jeans), they will do the same magic for my legs that they do for hers!

Fashion-tastic films





Inspireret af en post på College Fashion vil jeg skrive om nogle af de film, som jeg synes er inspirerende - altså i forhold til stil og mode. Det er skønt, når man ser en film, og får lyst til at købe alle kostumerne eller farve hår eller generelt bare ændre stil! Jeg elsker den følelse, og i løbet af de næste dage kommer der post om nogle af de film, som giver mig den. En af dem har jeg allerede skrevet om - nemlig "The Duchess" om Georgiana Cavendish af Devonshire, der handler om den skønne og fashionable Georgiana, som satte stilen i London i sin tid.

Der er masser af film, som er KLASSIKERE i denne genre. Tænk for eksempel på "Clueless" - ultimativ 90'er mode! Eller hvad med "A Roman Holiday" med Audrey Hepburn eller "Grease"? Der er også nyere film med fantastiske kostumer/tøj så som "The Devil Wears Prada" og "The Boat That Rocked" - og det er sådan nogle film, jeg i løbet af de næste dage vil skrive om. Hvilke film inspirerer dig?

Inspired by a post on College Fashion I will do some posts about the movies that inspire me. The film that make me search through ebay in an attempt to steal the style from the movie. I've already written about one of them, "The Duchess", that tells the story about Georgiana Cavendish of Devonshire who was a style icon in her own time.
Other fashion movie classics are "Grease" and "A Roman Holiday" and of a newer date we have "The Devil Wears Prada" and "The Boat that Rocked" - what movies inspire you?

College Fashion


Jeg er netop faldet over en helt genialblog: College Fashion - www.collegefashion.net
Det er simpelthen sådan en fin blog med masser af god info, fx om at shoppe online, og så er der nogle fine outfits, fx det jeg har postet billede af. Artiklerne handler om moder i alle former og farver, og indlæggene er velreseachede og gennemtænkte - det er så langt fra amatøragtigt, som man kommer!Det er virkelig en blog, hvor man kan få timevis til at gå med at læse og lade sig inspirere, så kig forbi den, du vil ikke fortryde det.

Have you visited College Fasion at www.collegefashion.net? It is a brilliant blog which gives valuable advice on shoppping online, buying ballerinas and other topics that are key concerns in the life of a fashionista.

mandag den 18. januar 2010

Towelhead




For lidt over et år siden var jeg så heldig at se "Towelhead" med Aaron Eckhardt og Toni Collette i biografen, og da jeg var helt vild med filmen, købte jeg bogen, som den er baseret på. Towelhead af Alicia Erian. Det er en fantastisk bog, som handler om, hvor svært det kan være at være teenager. Jasira er en halvt amerikansk, halvt arabisk teenager, hvis voksne udseende betyder, at hun tiltrækker både god og slem opmærksomhed fra mændene omkring hende. Ikke mindst fra familiefaren Mr. Vuoso.
Jasira bor hos sin konservative og temperamentsfulde far, som er ude af stand til at give hende den vejledning, som hun har brug for. Heldigvis har Jasira en voksen (og højgravid) nabo, som hjælper hende, da teenagelivet bliver for kompliceret, og Jasira for alvor for brug for en hjælpende hånd.

Læs den hvis du kan huske, hvordan det var at være teenager - den er barsk men smuk. Og se filmen bagefter, for det er en rigtig god filmatisering.

Read this book if you remember what it's like being a teenager - it is tough but beautifully written. And watch the film afterwards, it is really good as well!

It's Crystal clear



Hvor smuk er hun lige?? Crystal Renn, queen of gorgeous +size girls!!

fredag den 15. januar 2010

Spank Rock remixed by Diplo



Put that Pussy on Me by Spank Rock - remixed by Diplo

THE PERFECT FRIDAY SOUND!

torsdag den 14. januar 2010

Toccara is FAB!



Jeg ved godt, at der endnu ikke er kommet en rigtig top model ud af Americas Next Top Model, men til gengæld har showet produceret uendeligt mange timers underholdning, sjove citater og et par hæderlige modeller. En af mine yndlings ANTM alumner er Toccara Jones, der var den første sorte plus size model, der var i italiensk Vogue. Det er noget af en bedrift, og billederne er ikke dårlige!

ANTM has so far failed to produce a top model - however, Toccara Jones's pics in Italian Vogue are pretty fab!

Striber striber striber


Det er det, jeg vil have. Det er ganske enkelt et must at få fat i en hvid/navy stribet t-shirt i nogenlunde kvalitet, halvlang med 3/4-ærmer. Har du set sådan en på fri fod?
Den skal nemlig bo i mit klædeskab og luftes jævnligt med at par ankelstøvler (wedgesandaler, når det bliver varmere), skinny jeans og læderjakken fra Day Birger et Mikkelsen.
Indtil videre har jeg kun fundet en fra H&M. Den er ikke perfekt, men den koster til gengæld kun 59,95.

I must have a stripy tee with 3/4 sleeves. I need it!!

Billede fra Grazia Online

tirsdag den 12. januar 2010

Roser på kinderne


Nu deler jeg lige en bekendelse med jer. Om en ganske stor frygt i min hverdag - i hvert fald i disse kolde januardage. Jeg er helt vild bange for at bruge vandbaseret dagcreme, når jeg cykler på arbejde om morgenen, for tænk nu hvis jeg får blodsprængninger. Min frygt udspringer af, at en dage i helsekost forretningen en gang fortalte mig, at det skete, når man ikke brugte oliebaseret creme i koldt vejr. Og da jeg er typen, som virkelig tager den slags til mig, så ligger min REN dagcreme lige p.t. på hylden. I stedet bruger jeg denne helt fantastiske skin balancing oil fra Jurlique, og den er simpelthen skøn. Ikke nok med at den dufter af roser og sommer, hvilket i sig selv er et plus, den virker også. Huden bliver fugtet, og den fedter ikke. Det er totalt en vinder. Så hvis du mangler en ansigtsolie, så siger jeg go for Jurlique.

In need of a facial oil? Then go for the Skin Balancing Oil from Jurlique, it's amazing!

Kender du Isabella?




Jeg er helt vild med at web-shoppe - det passer mig perfekt, at jeg kan sidde på min (ok, min kærestes) daybed med en kop te og browse igennem alverdens lækkert tøj. Uden at få ondt i fusserne, uden at behøve en paraply, uden sure ekspedienter. Under en af mine ture på nettet faldt jeg over Isabella Oliver. http://www.isabellaoliver.com
Designeren laver masser af enkelt lækkert tøj. Det er helt sikkert en æstetisk formular, som tiltaler mig: lange linier, enkelt design, få men geniale detaljer. Lige p.t. er der udsalg på hendes webshop, og hvis jeg havde penge til overs, ville jeg investere i den lange maxikjole i sort, som er perfect til bikerboots. Cocoon frakken, som er superelegant - den ligner det perfekte stykke tøj at shoppe live i. Og så Goddess kjolen, som kan prale af at have været i Vogue, og som er vildt fed til januarfester.

Kender du Isabella Oliver? Ellers bør du kigge forbi :-)

Have you met the designer Isabella Oliver? Otherwise have a look at her splendid web shop!

fredag den 8. januar 2010

Prag i billeder





Lige nogle billeder fra min og kærestens nytårsferie i smukke Prag. Jeg kan klart anbefale at tage derned - priserne var mildest talt overkommelige. Især på mad... Tror min figur har lidt skade af lidt for mange gode tre-retters menuer, så vi ses i fitnessdk ;-)

Pictures from New Years in Prague

Og så købte jeg noget helt andet...


...altså det der asos.com er seriøst så farligt!! Var bare lige inde og browse en lille bitte smule i dag og endte med at bruge 1500 kr - og ikke engang på noget af det, som jeg vidste i går. I stedet fik jeg nallerne i denne fantatiske sag fra Karen Millen. Og så et par Diesel jeans - dem viser jeg lige en anden dag.
Glæder mig så meget til den kommer! Jeg har nemlig en del fester linet op i de kommende måneder, så den skal nok blive brugt.

Got this sweet thing on asos.com today - a seriously dangerous website :-)

torsdag den 7. januar 2010

Udsalg på asos.com - ønsker!




Har kigget lidt på asos.com, der er jo udsalg, så det er svært ikke at blive fristet! Dette er helt sikkert nogen af de ting, jeg er mest vild efter at bruge penge på derinde:

1)Carvela Squat Multi Stud Strap Boots - før 1094DKK, nu 547DKK

2)Karen Millen Draped Colour Block Dress - før 1094DKK, nu 766DKK

3)Reiss Cassi Wool Double Frill Cardigan - før 1140, nu 802

My wants from the sale on asos.com