fredag den 26. februar 2010

Aldo Tureson


Jeg var på en god omgang shopping den anden dag, og jeg faldt over Tureson fra Aldo, som jeg har savlet over et stykke tid. Der var et par tilbage. I min størrelse. På udsalg. HAPS. De er bare så dejlige. Har dem på i dag, og de er herregode at gå i. Så det er et hit!

Shopping the other day and stumbled over Tureson from Aldo. One pair left. In my size. On sale. Had to have them :-)

Cutest cup cake ever!


Hvis der er noget, som får mig til at føle mig feminin, så er det at spise en fin lille cup cake med glasur i pastelfarver. Det er ligesom at få en indsprøjtning med østrogen - jeg bliver en lille smule mere kvinde :-) Så derfor var jeg meget glad, da jeg kom forbi Ella's Bakehouse i Covent Garden den anden dag, og jeg blev endnu mere glad, da jeg sætte tænderne i en banoffee cup cake med citronglasur. Mums siger jeg bare! Selvom jeg næsten fik dårlig samvittighed over at ødelægge det lille kunstværk...

Eating a cup cake makes me feel so feminine. It is like an injection of hormones that make me just a little bit more woman :-) So imagine my pleasure when I stumbled over Ella's Bakehouse in Covent Garden the other day - I had to have a banoffee cup cake with lemonflavoured topping. It just deliciously yummy though I felt a bit bad for spoiling the little piece of food art....

torsdag den 25. februar 2010

Hvad har Katie på?




Jeg har fået en ny yndlingsblog, What Katie Wore http://www.whatkatiewore.com/ Katie har en fantastisk stil, hun er altid matchende på den opfindsomme, farverige måde, og jeg ville ønske, at jeg havde hendes forståelse for farver og prints og hendes mod til at bære de vildeste outfits. Farvel gråt-i-gråt og blogger must-haves, goddag til stil, der trancenderer mode og trends og bliver en form for kunst. Kig forbi What Katie Wore - det vil ændre din måde at tænke tøj på!

I have a new favourite blog What Katie Wore http://www.whatkatiewore.com/ Katie has an amazing sense of style and wears innovative, funky, colourful clothes that makes me feel ever so slightly drab :-) She is such an inspiration - her style tracends fashion and trends and is more like some sort of performance art. Have a look at What Katie Wore - it will change the way you think about clothes!

Nude til tæerne



Jeg så disse fantastiske sko i Aldo i Covent Garden i forgårs, og jeg var solgt med det samme! Jeg har godt nok ikke brug for dem overhovedet, men hvor er de bare fine! Så hvis du mangler et par nude peeptoes med en høj hæl, så er det med at smutte forbis Aldos hjemmeside, inden de forsvinder.

Love these nude coloured peeptoes from Aldo. Spotted them at Aldo in Covent Garden a couple of days ago and must say that they are gorgeous!

mandag den 22. februar 2010

Oh no no!



Hvis der er noget, som jeg simpelthen bare synes er dårlig stil. Nej faktisk, værre endnu, det er ikke bare et spørgsmål om stil. Hvis der er noget, som jeg synes er en forfærdelig samfundstrend, så er seksualiseringen af børnetøj. Nu har Miley Cyrus' lillesøster Noah Cyrus på 10 år meldt ud, at hun skal være med til at designe børnetøj, bl.a. lingeri. WTF??!?! Det er jo sygt. Stakkels pige. På billederne ovenover er hun klædt ud til Halloween i de mest syge, klamme kostumer, jeg længe har set. Hvor er forældrene?

Something that really makes me angry is the sexualisation of kiddies wear. I think it is a terrible trend in society and one of the kids who embodies this trend is ten-year-old Noah Cyrus, sister of Miley. This cute little girl will be designing lingeri for kids! I mean - lingeri. for kids. is. wrong!! And in the pictures above she is dressed up for Halloween in totally age-inappropriate clothes. Where are her parents?

torsdag den 18. februar 2010

First impressions last


Har nogle vigtige møder næste uge, og da det jo er videnskabeligt bevist at "first impressions last", så har jeg "været nødt til" at købe en professionel men stylish kjole. Perine fra Reiss velkommen i mit klædeskab!

Important meetings next week "necessicitaed" the purchase of a professional-looking yet stylish dress. Welcome to my wardrobe, Perine from Reiss.

Picture from asos.com

Sommer med Siriano




De lover snestorm i dag, så jeg drømmer mig til sommerfester på den franske riviera under stjernehimmelen. Med dans til lyden af funky rytmer og af bølgerne, der rammer stranden. Og så vil jeg drømme om at være iklædt fine sarte sager fra Christian Sirianos spring/summer kollektion 2010.

They've promised a blizzard of snow today so I will dream of dancing under the stars at the French Riviera. Wearing stunning pieces from the Christian Siriano spring/summer collection 2010.

onsdag den 17. februar 2010

Shopping i Heathrow




Næste uge skal jeg et kort smut til London med arbejde. Der bliver nok ikke tid til shopping udover i lufthavnen, men der vil disse lækkerier nok også friste. Smythson notesbogen er SÅ fin - men 40£ er mere end hvad jeg vil give for en notesbog. Men skal nok lige prøve at holde den i hånden... :-)
De fine fine wedges fra Reiss bliver dog svære at holde sig fra. Wow, de er godt nok lækre. Og lipglosses fra No7 har min veninde i flere farver, og de er fantastiske. Så mon ikke der ryger sådan en i posen?..

Going to LDN next week - for work though, so no time for shopping. Except at the airport, where I will be drooling over a Smythson notebook, the Reiss wedges and probably buying a No7 lip gloss or two...

tirsdag den 16. februar 2010

Blonder og frills!




Den sorte er fra Karen Millen og koster 180 pund. Den pudderfarvede og sorte er fra Monsoon til 160 pund.

Black one is from Karen Millen (£180) and the powder and black one is from Monsoon (£160)

Style inspiration: Long, lean style machine


Dress by Roksandra Ilinincic - picture from TheGuardian.co.uk

mandag den 15. februar 2010

VB - very beautiful?


Jeg har det altså stadig lidt svært med at skulle regne Victoria Beckham ind i listen af high fashion designere. Hun er altså bare lidt svær at tage seriøs. Men man må give hende, at hun kreeerer nogle ret flotte kjoler. Jeg er splittet! Hvad synes du?
Billede er fra hendes New York AW show.

I have a problem taking Victoria Beckham seriously as a high fashion designer... But then again, she makes some great dresses. What do you think?
Picture from her New York AW show.

Style inspiration: Blue legs


Jeg er vild med den hvide skjorte og kombinationen af de blå shorts og blå strømper.

Love the combination of the white shirt and the blue shorts and stockings.


Picture from
http://antwerpfashionobserver.blogspot.com

The Bolter af Frances Osborne




"The Bolter" er bogen om Idina Sackville, en kvinde der skabte overskrifter i England i 1930'erne. Den er skrevet af hendes oldebarn Frances Osborne, som med kærlig men ærlig tone skildrer sin slægtnings liv i England og Afrika. Idina var ikke konventionelt smuk, men hun var karismatisk og intelligent - og så var hun typen, der skabte sit eget liv. Hun brød med alle sociale regler, da hun lod sig skille og gifte igen, ikke blot en men flere gange. Mændene i hendes liv variede fra de rige og kloge, til de smukke og fattige. Idina var kun tro mod sig selv, men alligevel kan man kun holde med hende, når man følger hendes kamp mod samfundets kritik, mens hun forsøger at skabe sig det perfekte liv.

"The Bolter" is the story of the charismatic Idina Sackvillle who scandalised British society with her many marriages and divorces. Idina stayed true only to her own heart and she was a force in her own life. An inspirational story if somewhat sad at times.

onsdag den 10. februar 2010

Camilla Skovgaard for Amanda Wakeley


Mon mine fødder bliver lykkeligere, hvis jeg iklæder dem sådan et par fantastiske stiletter fra Camilla Skovgaard for Amanda Wakeley? De bliver i hvert fald pænere!! Det er da helt vildt, så lækre de sko er! Men prisene er også derefter, små 350 GBP koster sådan et par... Det er jo ikke så lidt.

Wonder if my feet would become happier if I bought these Camilla Skovgaard for Amanda Wakeley stillettos? They'd certainly become more stylish. But at 350 GBP they are ever so slightly out of my range...

Picture from http://www.cocosteaparty.com/ - buy them here http://www.amandawakeley.com/shop/shoes.html

Græsk street style


Billede fra Athens gader - jakken er fantastisk!!

Girl spotted in the streets of Athens - love the jacket!!

Picture from www.streetgeist.com

Pretty in Preen






Pictures from Preen ss10 Line - yes please!!!

Vintage Wonderland





"Some Like It Vintage" er en fin lille online shop, der har nogle virkelig lækre vintage ting. Ikke sådan noget "Frelsesns Hær" polyester-med-en-plet 90'er fashion, men rent faktisk vintage tøj med noget historie samt nyt tøj i retro stil. Jeg har ikke selv shoppet der (endnu), men det ser godt nok fint ud!
http://www.somelikeitvintage.com/

Like it vintage? Then try "Some Like It Vintage". A cute little online shop with vintage clothes and new clothes in retro styles.
http://www.somelikeitvintage.com/

fredag den 5. februar 2010

After Chanel


Sådan ser en off-duty model ud efter Chanel's couture show! Elsker frisuren.

This is an off-duty model after the Chanel couture show! Love the hair.

Billede fra Altamira: http://www.modelsoffduty.com/

Brand love: Edun



Jeg er lidt vild med det økologisk, etisk-korrekte brand Edun. Især deres grafiske t-shirts, der er både feminine og rå på een og samme tid.

I'm a little bit in love with organic etichal fashion brand Edun. Especiallty their graphic t-shirts.

Dragon Wings tee 25 EUR
Homonid dress 130 EUR

www.edunonline.com

torsdag den 4. februar 2010

Just (hair)do it!


Sådan en frisure skal jeg øve mig på at lave, det ser simpelthen så godt ud. Og så elsker jeg fletninger om foråret og sommeren.

Gotta learn how to do this 'do! It's perfect for spring and summer.

Billede fra The Times Online

onsdag den 3. februar 2010

Style inspiration: Whistles


Hvor er det her bare et lækkert outfit! Især strikvesten, den kunne være ret praktisk at have i garderoben, når vinter engang bliver til forår.

I love this outfit!

Billede fra www.whistles.com

tirsdag den 2. februar 2010

The Out Net Shoe Stars




Jeg har lige kigget lidt på www.theoutnet.com og der er godt nok mange dejlige dejlige sko! Her er mit udvalg af yndlingssko fra The Out Net.

Shoe Stars from The Out Net www.theoutnet.com

Stella McCartney boots 346 EUR

Black and white Fendi wedges 247 EUR

Marc Jacobs nude heels 186 EUR

Etisk sommer!




Lige nu raser snestormen udenfor, men derfor kan man jo godt drømme om sol og sommer, isvafler og sandstrande, solbadning og cykelture. Til sommer vil jeg meget gerne klæde mig som den fine Emma Watson på billedet her - hun er i outfit fra det etiske korrekte fair trade mærke People Tree, der laver tøj, som man ikke behøver at have dårlig samvittighed over. Og så er det endda lækkert. Er vild med cardiganen, strømperne og shortsne. Det er retro uden at blive for meget og feminint uden at være for nuttet. Meget ladylike.

Right now there's a snow storm on but that doesn't mean I can't dream about summer. And about dressing in People Tree's summer collection of great retro-feminine pieces.

http://www.peopletree.co.uk/

ps. af en eller anden grund minder billederne mig om en reklame for marmelade fra den gamle fabrik... strange...

mandag den 1. februar 2010

Shine shine shine


I fredags var jeg i byen med to dejlige veninder. Vi startede aftenen med boblevand og god mad, og så dullede vi os op. I den forbindelse lærte jeg et helt nyt, vidunderligt produkt at kende. Nemlig en Shine Spray fra Bumble & Bumble. Den er helt fantastisk!! På hjemmsiden skriver de:
This ultimate lightweight shine-enhancer delivers feather-light finish and glimmer without causing hair to fall flat.
Og det er faktisk det den gør! Spray spray spray og voila, dit hår skinner som aldrig før!

This wonder product from Bumble & Bumble actually does exactly what it says on their web site:
This ultimate lightweight shine-enhancer delivers feather-light finish and glimmer without causing hair to fall flat.
Amazingly easy way to shiny hair!


http://www.bumbleandbumble.com/

The Clothes on Their Backs - Linda Grant


Historien i "The Clothes on their Backs" bliver fortalt af Vivien Kovaks, en ung kvinde, hvis jødiske forældre er flygtet fra Ungarn til London under 2. verdenskrig. Hun vokser op i et hjem, der i høj grad er præget af forældrenes fortid og af Viviens farbror, den legendariske Sandor. Sandor er kriminel men karismatisk, men Viviens forældre har brudt al kontakt med ham og med deres fortid. Det er derfor op til Vivien selv at opsøge sin familiehistorie, hvis hun vil have en fortid at bygge sin fremtid på. Historien er smukt fortalt, og den maler et levende billede af efterkrigstidens London, og af en ung kvindes identitetssøgen.

The story of "The Clothes on Their Backs" is told by Vivien Kovaks, a young girl living in London. She is the child of Jewish immigrants, who fled Hungary duing the Second World War and who have left all of their past behind them. Including Viviens criminal but charismatic uncle, Sandor. It is up to Vivien to seek out her past in order to get a family history that she can build her future upon. The story is beautifully told with lots of layers to explore and it gives a vivid picture of a changing post-war London and of a young woman's search for identity.

Quote from the book:
"Well, you look marvellous, Eunice. I said this in defence to that iron determination of hers: never to surrender to what she could conquer with her own will - her weapons an eyeliner penil, a lipstick, and a pair of stockings with no runs in them."