mandag den 22. februar 2010

Oh no no!Hvis der er noget, som jeg simpelthen bare synes er dårlig stil. Nej faktisk, værre endnu, det er ikke bare et spørgsmål om stil. Hvis der er noget, som jeg synes er en forfærdelig samfundstrend, så er seksualiseringen af børnetøj. Nu har Miley Cyrus' lillesøster Noah Cyrus på 10 år meldt ud, at hun skal være med til at designe børnetøj, bl.a. lingeri. WTF??!?! Det er jo sygt. Stakkels pige. På billederne ovenover er hun klædt ud til Halloween i de mest syge, klamme kostumer, jeg længe har set. Hvor er forældrene?

Something that really makes me angry is the sexualisation of kiddies wear. I think it is a terrible trend in society and one of the kids who embodies this trend is ten-year-old Noah Cyrus, sister of Miley. This cute little girl will be designing lingeri for kids! I mean - lingeri. for kids. is. wrong!! And in the pictures above she is dressed up for Halloween in totally age-inappropriate clothes. Where are her parents?

1 kommentar:

  1. ER fuldstændig enig med dig. Det er simpelthen for langt ude når børn skal se ud som små voksne. I øvrigt rigtig fin blog og du er god til at formulere dig. x

    SvarSlet