mandag den 18. januar 2010

Towelhead
For lidt over et år siden var jeg så heldig at se "Towelhead" med Aaron Eckhardt og Toni Collette i biografen, og da jeg var helt vild med filmen, købte jeg bogen, som den er baseret på. Towelhead af Alicia Erian. Det er en fantastisk bog, som handler om, hvor svært det kan være at være teenager. Jasira er en halvt amerikansk, halvt arabisk teenager, hvis voksne udseende betyder, at hun tiltrækker både god og slem opmærksomhed fra mændene omkring hende. Ikke mindst fra familiefaren Mr. Vuoso.
Jasira bor hos sin konservative og temperamentsfulde far, som er ude af stand til at give hende den vejledning, som hun har brug for. Heldigvis har Jasira en voksen (og højgravid) nabo, som hjælper hende, da teenagelivet bliver for kompliceret, og Jasira for alvor for brug for en hjælpende hånd.

Læs den hvis du kan huske, hvordan det var at være teenager - den er barsk men smuk. Og se filmen bagefter, for det er en rigtig god filmatisering.

Read this book if you remember what it's like being a teenager - it is tough but beautifully written. And watch the film afterwards, it is really good as well!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar