mandag den 16. november 2009

Dear diary...De fleste teenagepiger har nok en dagbog, som de betror sig til. Det havde jeg i hvert fald, og jeg håber seriøst, at den ikke ser dagens lys lige foreløbig. Det tror jeg dælme ikke at mit selvværd ville kunne holde til. Tak spids.
De seneste par år har jeg haft en kalender eller en notesbog, hvor jeg kan skrive nogen tanker ned, når de rammer mig, men jeg tror, at jeg skal have en Keel's Simple Diary. Det er en helt genial lille bog, hvor man kan skrive tanker ned og kommentere på de spørgsmål, som er fortrykt i bogen. Det er bare smart!!
For eksempel er der mulighed for at krydse af, om dagen har været 1) en snitzel 2) bacon 3) en katastrofe. Den kommer forøvrigt i forskellige farver. Jeg gentager: smart!

One of my next buys will have to be a Keel's Simple Diary. This is not for the long reflective sentences but for small thoughts and funny remarks. I comes in a range of colours. I love it - it is bloody smart!

6 kommentarer:

 1. Fuck, hvor cool!
  Grinern måde at skrive dagbog på! :) Måske endnu et ønske til jul?
  Tak for idéen! :)

  SvarSlet
 2. Uhhh det er da en fantastisk idé, og jeg er enig med Astrid, måske den skal på ønskelisten til jul :) Mon den fåes i pink? For så er jeg solgt!!!

  SvarSlet
 3. Hvor kan den købes? Elsker sådan noget :-D

  SvarSlet
 4. Ja den er vildt fin. Den koster 120kr, og den er fra Taschen. Så vil mene, at den kan købes i Taschen forretningen i Kbh, og i boghandlere, som sælger bøger fra Taschen. Jeg vil prøve i Arnold Busch.

  Drømmer: jeg ved ikke om den findes i pink, men den findes i hvert fald i rød :-)

  SvarSlet
 5. Den er jeg også dybt forelsket i <3 Den må jeg se at få købt mig inden jeg rejser!

  SvarSlet
 6. Den er så fin - har selv købt en i rød. Den findes dog ikke i pink. Har kun set den i Taschen's egen butik på strøget

  // tille-eightyseven.blogspot.com

  SvarSlet