fredag den 27. november 2009

Fair Fashion: People Tree
Man kan sagtens være chic, trendy og alt det der og samtidig tænke på miljøet. Når jeg køber noget nyt og lækkert, som koster det hvide ud af øjnene, så sker det en gang imellem, at jeg får virkelig dårlig samvittighed. Heldigvis er der ved at ske noget - selv modeverdenen er begyndt at vise tegn på omtanke for den verden, vi lever i.
Er man til fair trade fashion, så kan det betale sig at kigge forbi http://www.peopletree.co.uk som laver superfine fair trade sager. Nogle af tingene er lidt kedelige, men der er små guldklumper imellem. Jeg er især hooked på den græsk-gudinde inspirerede one-shoulder kjole, den chikke sorte jakke og den fine natkjole! I 100% økologisk bomuld. God stil med god samvittighed!

Do you like fair trade fashion? Then take a peek at http://www.peopletree.co.uk where they sell fair trade organic fashion. Some of the styles are a bit frumpy but there are gems to be found. I especially like the grecian-goddess inspired one-shoulder dress, the chic black jacket and the night slip. In 100% organic cotton you may have a great style with a good conscience!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar