mandag den 30. november 2009

What would Audrey do?





Tænker du nogensinde det? Hvad ville Audrey Hepburn gøre nu?
Jeg tænker det nogle gange, når jeg står foran klædeskabet og tænker f-ck! Eller når jeg render forvirret rundt i forretninger for at finde den perfekte kjole til et cocktailparty - eller en julefrokost, hvilket godt kan ske at blive tilfældet i denne uge... Eller når det er svært at afgøre om en lipgloss farve er sofistikeret eller sørgelig, Vogue eller vammel.
Der er heldigvis hjælp at hente i "How to be a Hepburn in a Hilton world" af Jordan Christy - og titlen siger vist det hele.
Pamela Keogh har skrevet en (selvhjælps)bog med samme tema, "What Would Audrey do?". Måske skal jeg have fingrene i en af dem - det lyder da ret underholdende?
Og det kan jo aldrig skade at tage ved lære af et stilikon, som altid var elegant, sofistikeret og havde overskud.

Do you ever wonder about that? I do! Espcially when I'm panicking in front of the mirror or desperately shopping around for the perfect dress. Or when I can't figure out if my lipgloss is more sad than sophisticated...
Luckily help's on the way in form of two books. "How to be a Hepburn in a Hilton world" by Jordan Christy and "What would Audrey do?" by Pamela Keogh. The titles say it all - and who wouldn't want to learn from Audrey Hepburn, the queen of elegance.

Verdens bedste pressefotos




Hvert år kåres verdens bedste pressefotos, og når udstillingen af dem kommer til København, plejer jeg altid at tage ind og se dem. De viser verden og menneskenes smukke og grimme sider på en måde, der ikke kan undgå at gøre indtryk. I år har jeg snydt lidt og kigget nogen af dem på nettet. Jeg er især vild med billedet af den uneg jockey af Tomasz Gudzowaty, billedet af Dennis Hopper af Jerome Bonnet og Guilio Di Sturcos billede af en model til Delhi Fashion Week, der skynder sig backstage.

I love going to the annual exhibition of the world's best press photos. This year, however, I cheated and checked some of them out online. I especially like Tomasz Gudzowaty's picture of a young jockey, Jerome Bonnet's picture of Dennis Hopper and Guilio Di Sturco's picture of a model hurrynig backstage at Delhi Fashion Week.

søndag den 29. november 2009

Julefrokost kjolen?


Denne her skønne sag, Zocha, fra Tiger of Sweden kunne være et rigtig godt bud på en kjole til julens fester. Den er ikke alt for party til familiearrangementerne, men den er elegant og sofistikeret og superkvindelig. Lige noget for mig - og den blommefarvede tone er skøn.

Zocha from Tiger of Sweden would be great for some of the Christmas parties that are waiting just around the corner. It is sophisticated, elegant and ultra-feminine!

fredag den 27. november 2009

Model of the Year 2009




Den 9. december 2009 bliver Model of the Year 2009 kåret ved British Fashion Awards, og tre af mine favoritmodeller lige nu er i spil. Så herfra heppes der på Georgia Jagger, Rosie Huntington-Whiteley og Daisy Lowe - må den bedste kvinde vinde!
Hvem hepper du på?

December 9th at the British Fashion Awards the Model of the Year 2009 will be found. Three of my current favourite models are nominated, Georgia Jagger, Rosie Huntington-Whiteley and Daisy Lowe. May the best woman win - who are you voting for?

Style inspiration


Jeg elsker, at det gule halstørklæde giver fingeren til alt det sorte tøj, der præger vinterens gadebillede. Og jakken er bare fin.

I love the yellow scarf! And the cute coat.

Billede fra Grazia

Fair Fashion: People Tree




Man kan sagtens være chic, trendy og alt det der og samtidig tænke på miljøet. Når jeg køber noget nyt og lækkert, som koster det hvide ud af øjnene, så sker det en gang imellem, at jeg får virkelig dårlig samvittighed. Heldigvis er der ved at ske noget - selv modeverdenen er begyndt at vise tegn på omtanke for den verden, vi lever i.
Er man til fair trade fashion, så kan det betale sig at kigge forbi http://www.peopletree.co.uk som laver superfine fair trade sager. Nogle af tingene er lidt kedelige, men der er små guldklumper imellem. Jeg er især hooked på den græsk-gudinde inspirerede one-shoulder kjole, den chikke sorte jakke og den fine natkjole! I 100% økologisk bomuld. God stil med god samvittighed!

Do you like fair trade fashion? Then take a peek at http://www.peopletree.co.uk where they sell fair trade organic fashion. Some of the styles are a bit frumpy but there are gems to be found. I especially like the grecian-goddess inspired one-shoulder dress, the chic black jacket and the night slip. In 100% organic cotton you may have a great style with a good conscience!

torsdag den 26. november 2009

Happy Thursday thanks to Kia



Jeg kiggede lige forbi Fierce og Fattig og opdagede, at Kia fortæller om 20% rabat hos Urban Outfitters. Det er jo lige til at blive glad af! Det eneste, man skal gøre, er at indtaste koden HAPPYTHURSDAY
Jeg overvejer lidt at kaste mig over den skønne nude kjole fra Silence + Noise eller den fine ternede skjorte fra Cheap Monday. Cheap Monday and Happy Thursday.
Tak for tippet Kia :-)

Kia at Fierce og Fattig let it slip that Urban Outfitters give 20% rebate if you use the code HAPPYTHURSDAY.
I'm considering this great nude dress from Silence + Noise or the shirt from Cheap Monday.
Thanks for sharing Kia :-)

onsdag den 25. november 2009

Bella, you are the weakest link...


Så blev det moderne at være bloddonor! I hvert fald hvis man donerer til en lækker, udødelig mand. Som for eksempel Edward Cullen. Twilight feberen har ramt kloden hårdt, og jeg skal ikke spille hellig. Har selvfølgelig læst bøgerne, set filmene - men dog ikke købt t-shirten. Endnu. Til gengæld vakte vampyrromanerne resterne af den teenagepige, jeg engang var, til live, så jeg kastede mig ud at læse mere om hotte vampyrer.
Hvis du også synes, at Edward er en anelse gammeldags i sine holdninger til sex, og at Bella mildest talt er blodfattig, så skal du møde Sookie Stackhouse, cocktailservice og tankelæser, der har en tendens til at rode sig ud i eventyr med vampyrer. I True Blood bøgerne, som er skrevet af Charlaine Harris, er vampyrerne blevet legalt anerkendt som minoritetsgruppe, men det betyder ikke, at de ikke laver unoder i de amerikanske sydstater. Bøgerne er let læste og ganske underholdende. Der er en del mere sex, drugs and rock'n'roll over handlingen, end der er i Twilight sagaen, og det er befriende med en heltinde, som er 100% kvinde, og som ikke finder sig i noget som helst.
Jeg skal til at i gang med 3'eren, og måske skal jeg have fingre i filmatiseringen af True Blood serien.
Læs dem hvis du er til bøger med skrappe sydstatsskønheder og lækre mand med spidse tænder!

Did you find like the Twilight books? But did you also find Edward a bit too Victorian in his opinions on sec? And did you find Bella too much of the ever-depressed damsel in distress?
Then let me introduce you to Sookie Stackhouse, cocktail waitress and mind-reader, who has a hard time finding a date and who gets herself tangled into all kinds of mischief involving vampyres. Hot vampyres.
The True Blood books are written by Charlaine Harris and they sizzle of the sex, drugs and rock'n'roll that was sadly missing from Twilight.
Read them if you like tales about tough southern belles and sexy, seductive vampyres!

tirsdag den 24. november 2009

Nicholas Kirkwood my darling


Hvis man ikke kan få det på ebay, kan man nok ikke få det nogen steder. Og den anden dag var jeg så ufatteligt heldig at score disse fantastiske Nicholas Kirkwood wedges på ebay. De blev taget i brug første gang til en fødselsdag i søndags, og jeg kan afsløre, at de er ligeså gode at gå i, som de er skønne at se på.

Got lucky on ebay the other day. These amazing Nicholas Kirkwood wedges became mine for a mere pittance. And they're just as good to walk in as they're pretty to look at!

He said, she said: Sophia Loren




"A woman's dress should be like a barbed-wire fence: serving its purpose without obstructing the view."

"Everything you see I owe to spaghetti."

"If you haven't cried, your eyes can't be beautiful."

"Sex appeal is fifty percent what you've got and fifty percent what people think you've got."

I Got You On Tape



I Got You On Tape er så absolut det bedste band i Danmark. I hvert fald set fra min stol. Jeg elsker deres musik, og "Doctor Watching" er en af mine favoritter. Den er så smuk på en stille, finurlig måde, og så er jeg vild med musikvideon fordi den er så enkel og alligevel seværdig.

I Got You On Tape is my fave Danish band and this song is something special.

LDB til jul?



Stadig på jagt efter julefrokostkjole. Det er vitterlig a neverending story... Men her er to nye bud. Hvis jeg havde et par tusindsedler til overs, så ville jeg helt sikkert nappe den fine kjole med den lette strutskørt fra Day Birger et Mikkelsen. Den anden fine sag er fra joythestore.com

Two contenders for the role of christmas party dress. I think I prefer the one with the slight tutu feel, it is from Day Birger et Mikkelsen. The other one is from joythestore.com

mandag den 23. november 2009

Style inspiration: Houndstooth print


Houndstooth mønsteret er en stærk trend her til vinter, og jeg synes, at det kan fungere vildt godt. For eksempel i denne classic-yet-edgy spadseredragt fra Alexander McQueen.

Houndstooth print is a winter trend and it looks great in the classic-yet-edgy skirt suit from Alexander McQueen.

Billede fra The Guardian

onsdag den 18. november 2009

Powerdressing by Irina L


Sådan kunne man selvfølgelig også gøre, men det kan godt være, at det er lige lidt over kanten til Helsinki i november. Jeg er helt vild med outfittet - og pigen indeni, den alfeagtige Irina Lazareanu er bestemt heller ikke dårlig!

Irina Lazareanu's take on powerdressing may just be a tad bit over the top for Helsinki in November - it's a great look though!

Power dressing in Helsinki


Sidder lige p.t. på et hotel i Helsinki og hører regnen tromme på ruden. Har været nede i gymmen, har været i bad og nu skal jeg i seng. Har endda formået at lægge tøj frem til i morgen! Dagen står på heldagsmøde, så derfor skal jeg powerdresse i en af mine yndlingspieces: min elskede læderjakke fra Day Birger et Mikkelsen. Dertil hvid t-shirt og sorte haremsbukser fra Zara. Og sorte bikeragtige boots. Så er der dømt powerwoman.

Am blogging from a hotel room in Helsinki after a night spent in the gym and in the shower. Have laid out clothes for tomorrow and due to all day meetings I'll be powerdressing in my beloved leather jacket from Day Birger et Mikkelsen, a white T and black harem trousers from Zara. Girlpower.

tirsdag den 17. november 2009

If I were a rich girl...


Så ville jeg give mig selv den her fine sag fra YSL i julegave!

I would get myself this lovely little from YSL for Christmas!

He said, she said - Miuccia Prada



“It's all about wanting to go forward but still having to deal with nostalgia.”

“I am always researching new ideas on beauty and femininity and the way it is perceived in contemporary culture.”

“Enough of sweetness, women need to get out there and fight again.”

“The collection has a girly edge - but in the end it is nasty.”

mandag den 16. november 2009

Dear diary...



De fleste teenagepiger har nok en dagbog, som de betror sig til. Det havde jeg i hvert fald, og jeg håber seriøst, at den ikke ser dagens lys lige foreløbig. Det tror jeg dælme ikke at mit selvværd ville kunne holde til. Tak spids.
De seneste par år har jeg haft en kalender eller en notesbog, hvor jeg kan skrive nogen tanker ned, når de rammer mig, men jeg tror, at jeg skal have en Keel's Simple Diary. Det er en helt genial lille bog, hvor man kan skrive tanker ned og kommentere på de spørgsmål, som er fortrykt i bogen. Det er bare smart!!
For eksempel er der mulighed for at krydse af, om dagen har været 1) en snitzel 2) bacon 3) en katastrofe. Den kommer forøvrigt i forskellige farver. Jeg gentager: smart!

One of my next buys will have to be a Keel's Simple Diary. This is not for the long reflective sentences but for small thoughts and funny remarks. I comes in a range of colours. I love it - it is bloody smart!

søndag den 15. november 2009

Sunday Relaxtion




På sådan en dejlig, rolig søndag efter at have været aktiv i træningscentret, ville det være skønt at forkæle håret med en omgang Sunday Shampoo fra Bumble & Bumble. Den fjerner alt det skidt, som ugen har bydt håret på - produkter, luftforurening osv. Derefter en creme de coco hårkur også fra Bumble & Bumble, som kan gøre håret blødt, lækkert og velduftende. Og så afslutte med et sprøjt Iris Nobile fra Acqua di Parma. Det har jeg dog ikke lige penge til - men drømmene kan ingen tage fra mig :-)

On this November Sunday, I would love to spoil my hair with a wash in Bumble & Bumble Sunday Shampoo, followed by Bumble & Bumble Creme de Coco masque and a whiff of Iris Nobile eau de parfum from Acqua di Parma. Luckily dreaming is for free...

Dagens inspiration: tern og briller


Efter at have set dette billede, er jeg så klar til at købe et par nye briller. De giver virkelig en edge til hendes look!
Jeg er vild med det. Ternene og den cool taske er vild gode til at spille op til de mere klassiske bukser, og de gør helhedsindtrykket kækt i stedet for kedeligt.

After seeing the picture I really want a new pair of glasses!

Billede fra Grazia

lørdag den 14. november 2009

Come Together!




I denne uge har jeg været på Østre Gasværk for at se "Come Together" - teaterkoncert med fortolkninger af de klassiske Beatlesnumre. Det var en stor oplevelse. Jeg er opvokset med Beatles, og selvom ikke alle numrene var lige gode, så var det en flot opsætning. Især Jimmi Jørgensen og Annika Aakjær gjorde det vildt godt, de er så talentfulde. Kostumerne var helt fantastiske, det visuelle var næsten bedre end lyden. Jeg kan helt sikkert anbefale det, hvis du trænger til en tur i teateret.

I went to see the concert "Come Together" - an modern take on old Beatles classics - this week. I was really impressed both by the singing and the visual effects. It was a great show!

Saturday shopping



I dag var Kæresten og jeg en tur inde i byen for at drikke eftermiddagste på Perchs tesalon og kigge vinduer. Vi formåede at holde visakortet i ro, men vi fandt godt nok lidt, som ville pýnte i lejligheden. Bøljestangen ville være fantastisk i vores soveværelse til at have morgenkåben hængende på, den er fra HAY CPH, som vi begge holder meget af. Tekanden Storia fra Kähler ville være perfekt til at lave julete i - vi fik nemlig købt en dåse med sæsonens te hos Perchs tehandel.

The Boyfriend and I went windowshopping today. The coathanger would be great in our bedroom - a good place to hang my morning kimono. The teapot would be great for the Christmas tea that we bought at Perchs tea shop.

Inspiration: Clemence Poesy


Franske kvinder kan altså noget med stil. Det er som om, at de har en anden dna-sammensætning, som bare gør at de ser chice ud. En af dem, der gør det bedst, er den altid skønne Clemence Poesy. Jeg er helt vild med hendes hat - vil virkelig gerne have sådan en. Jeg så en den anden dag i H&M, men det var i deres børneafdeling, og den var lige det mindste. Tror at jeg vil kigge forbi nogen genbrugsforretninger og se, om jeg kan finde en.

French women have a way with style - they are always effortlessly chic. One of those who really have a natural ability to dress with grace and style is the wonderful Clemence Poesy. I love the hat she is wearing in this picture!

fredag den 13. november 2009

Make me...




Efter en cykeltur hjem i vild regn kunne jeg seriøst godt bruge et make-over i stil med Hermione/Emma Watson, Mia Thermopolis/Anne Hathaway eller næsten et hvilken som helst andet Hollywood make-over. I stedet bliver det til noget med et uldtæppe, feta salat og en god film. Sandsynligvis en lousy chick flick.

I got caught in the rain on my bicycle and could really do with a Hollywood style make-over. Instead I will wrap up warm and watch a good movie.

torsdag den 12. november 2009

Inspiration: The Blonde Salad



Dagens inspiration er den skønne Chiara fra The Blonde Salad . Den italienske bloggerinde har ikke kun fierce personlig stil, hun har også humor! Det kan klart anbefales at kigge forbi!!

Inspiration of the day is the wonderful Chiara from The Blonde Salad
The Italian blogger has great personal style and a good sense of humor as well!

Nicholas Kirkwood på ebay



Søgte på Nicholas Kirkwood på ebay og disse to lækre modellos poppede frem. Ikke dårligt. Er især vild med de beige, men da de er en str 36, kan jeg godt glemme alt om at få mine fede fusser ned i dem...

Til gengæld fik jeg et par fine Kirkwoods ind ad døren i går, og dem kommer der billeder af senere. Promise.


Nicholas Kirkwood on ebay - i looove the lightbrown ones. They are so darling - but way too small for my fat feet.

onsdag den 11. november 2009

Jurlique til tør hud - ja tak!


Jeg var 19 (næsten 20) første gang en af de der damer i en kosmetikafdeling anbefalede mig at bruge rynkecreme - for at forebygge som hun sagde...
Siden da har jeg været på en konstant jagt efter et ansigtprogram, der giver min tørre og sarte hud alt det, den har brug for. Og det er altså lidt af en opgave.

Det seneste års tid har jeg sværget til økologiske sager, og det selvom det har indsnævret feltet af muligheder, så er der stadig en del at prøve. Det sidste halve års tid, har jeg været på Julique, og det kan klart anbefales.

Ansigtsrensen er drøj i brug og dufter dejligt. Cremen er ligeledes meget drøj i brug, så selvom det virker dyrt, så får man altså meget for pengene. Cremens duft er jeg derimod ikke 100% vild med. Min kæreste brokker sig altid over den, når han kysser mig, og det er klart et minus. Derimod er den god, synes jeg. Den fugter godt, og den fungerer fint under make-up, synes jeg.

Altså kan jeg klart anbefale Jurlique, hvis du har tør/sart hud. Har du prøvet Jurlique?